Ik deel graag hoe je ze kan maken!
Uitgebreid ontbijten is heerlijk en hoeft niet altijd moeilijk te zijn!
Deze banaan-ei pannenkoekjes zijn super simpel om te maken en gezonder dan de gewone versie.
Dit is wat je nodig hebt voor 1 persoon:
- 2 eieren
- 1 (rijpe) banaan
- een beetje olijfolie
- fruit naar keuze
- esdoornsiroop (of agavesiroop als je het gezond wil houden)
Eerst prak je de banaan tot een fijn papje. Roer de 2 eieren door elkaar en meng er de banaan onder tot je een glad geheel krijgt.
Zet een pan op het vuur en doe er wat olijfolie in. Laat het goed warm worden.
Neem dan 3x een klein schepje van het banaan-ei mengsel in de pan.
Net als bij gewone pannenkoeken, draai je ze om wanneer de randjes droger worden.
Versier de pannenkoekjes met fruit (aardbei, framboos, bosbes, ...) Wil je het nog wat zoeter, doe er dan wat esdoornsiroop of agavesiroop overheen.
Smakelijk !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten